Futura plus izbegla likvidaciju

Bez autora
May 19 2010

Privredni sud u Beogradu usvojio je Plan reorganizacije kompanije Futura plus čime je izbegnuta likvidacija tog distributera dnevnih novina i magazina u Srbiji. Asocijacija medija će dati aktivan doprinos u realizaciji Plana reorganizacije koji će trajati do kraja 2013. godine, do kada se očekuje kompletna stabilizacija poslovanja Future plus. Stvoreni su uslovi za hitne i radikalne poteze u pravcu sanacije i ozdravljenja kompanije, za koju se ocenjuje da je od izuzetnog značaja za distribuciju štampe u Srbiji. Kompanija Futura plus je distributivni lanac sa 1.200 prodajnih mesta širom Srbije i oko 2.500 zaposlenih. Futura plus je formirana spajanjem distributerskih lanaca Duvana, Borbe i Duvan prometa, a njen vlasnik je Stanko Subotić.

Futura plus izbegla likvidacijuPrivredni sud u Beogradu usvojio je Plan reorganizacije kompanije Futura plus čime je izbegnuta likvidacija tog distributera dnevnih novina i magazina u Srbiji, saopštila je večeras Asocijacija medija.

"Asocijacija medija će dati aktivan doprinos u realizaciji Plana reorganizacije koji će trajati do kraja 2013. godine, do kada se očekuje kompletna stabilizacija poslovanja Future plus", kaže se u saopštenju.

Stvoreni su uslovi za hitne i radikalne poteze u pravcu sanacije i ozdravljenja kompanije, za koju se ocenjuje da je od izuzetnog značaja za distribuciju štampe u Srbiji.

Kompanija Futura plus je distributivni lanac sa 1.200 prodajnih mesta širom Srbije i oko 2.500 zaposlenih.

Futura plus je formirana spajanjem distributerskih lanaca Duvana, Borbe i Duvan prometa, a njen vlasnik je Stanko Subotić.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik